Риана се обезобрази: Феновете в ужас

Тя натрупа солидна слава през годините

https://lifezone.bg/tya-i-toy/riana-se-obezobrazi-fenovete-v-uzhas/141062 LifeZone.bg
Риана се обезобрази: Феновете в ужас

Тя натрупа солидна слава през годините

Риана щеше да е забравена отдавна, като се има в предвид че обръща повече внимание на семейството си. Все пак почитателите й все още чакат новини от Рири и при всяка нейна публична изява се опитват да доловят поне малък намек за връщане на сената.

Тя обаче си мечтaе само за семейство и деца. След борбата да намeри стол на таткото, която продължи години, най-накрая го откри. Тя излизаше с много мъже. Дълго време бе любовница на влиятелен бизнесмен в Азия. Но тя сякаш не приемаше никого наистина сериозно, а тя мечтаеше за семейство и деца. Веднага щом красавицата разбра, че дори богаташът няма да стане баща на децата й, тя прекрати отношенията си с него.

36-годишната певица и козметичен магнат и рапъра A$AP Rocky се срещнаха за първи път преди повече от десетилетие, завързаха романс години след това първоначално запознанство и сега са щастливи родители на две деца - RZA и Riot.

Сега Риана е променила визията си до неузнаваемост и е заложила на русия цвят, но феновeте са категорични, че не й отива на тъмната кожа. Тя не полага вече грижи за външния си вид и напълня драстично.

Изтоник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.