Съмнението остава!Годеникът на Лена Бориславова плаща, за да припознае бебето

https://lifezone.bg/tya-i-toy/samnenieto-ostavagodenikat-na-lena-borislavova-plashta-za-da-pripoznae-bebeto/117122 LifeZone.bg
Съмнението остава!Годеникът на Лена Бориславова плаща, за да припознае бебето

Лена Бориславова стана майка на момиченце

33-годишната юристка роди на 19 септември.Но половинката й Мирослав Иванов трябва да брои 66 лева, за да припознае бебето. Той е официалният й годеник и се смята за баща на детето. Депутатът обаче ще подпише и куп документи, за да стане официално момиченцето негово.

Двамата нямат сключен граждански брак, затова Миро трябва да даде писмено съгласие, че то е негово.

Лена Бориславова забременя около нова години, при едно пътуване до Париж.През април тя и Мирослав обявиха официално, че ще стават родители. Но няколко месеца преди това се разгоря така нареченият „Парапетгейт“. Около Лена и бившият премиер Кирил Петков гръмна любовен скандал. В интернет плъзна видео, на което двамата се усамотяваха в квартира в столицата, а ръката на Петков бъркаше под полата на Лена.Бременността на бившия пиар на екс премиера дойде, когато компроматния клип можеше да разбие брака на Кирил Петков със законната му половинка Линда.

Дни преди да роди, Лена Бориславова е повикала да дойде по-малката й сестра Маргарита от Париж. Тя е лекар анестезиолог и е работила в две големи болници в София.

Вероятно тя ще остане в малкия апартамент на сестра й, където живее с годеника си, за да помага в първоначалните грижи около племенницата й.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.