Само от чиста любов ли: Валери Бакалов намаза от връзката си с Мария Бакалова?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/samo-ot-chista-lyubov-li-valeri-bakalov-namaza-ot-vrazkata-si-s-mariya-bakalova/139985 LifeZone.bg
Само от чиста любов ли: Валери Бакалов намаза от връзката си с Мария Бакалова?

Мария Бакалова и Валери Григоров са от най-сладките и готини двойки, които не спират да ни радват

Двамата се обичат, не спират да пътешестват по света и у нас,  и са щастливи с любовта си.Мария Бакалова, продължава упорито да катери върхове и то в Холивуд обаче е като „рядък диамант“.

Актрисата, вече партнирала си с много известни имена от чужбина, си остава едно естествено и слънчево момиче.Без капчица звездеене или изкуствено фукане.

И от самолет се вижда, че от двойката Бакалова е много по-влюбената, но засега и Валери  се държи подобаващо, без да кичи с рога половинката си.

Както вече у нас се среща под път и над път, дори двамата да са сключили брак или живеят на семейни начала, и да имат деца.

Само че любовта на двамата буди въпроси у някои доколко чисто е чувството и най-.вече у сина на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева.

„Вероятно трябва да мине доста време, за да стане ясно дали Валери е гадже с Мария Бакалова от чиста и голяма любов или е с нея заради връзките и известността й“, коментират в нета.

Защото фактите намирисват на това. Благодарение на връзката си с Мария, Валери е започнал нова работа и то във филмовата компания „Ню Бояна“.

Източник: Crimesbg.com                               

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.