Сашо Кадиев да се хапе!Млад красавец се жени за бившата му

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sasho-kadiev-da-se-hapemlad-krasavec-se-zheni-za-bivshata-mu/115647 LifeZone.bg
Сашо Кадиев да се хапе!Млад красавец се жени за бившата му

Бившата на Сашо Кадиев минава под венчило

За това се похвали самата Таня Тончева в социалните мрежи. Брюнетката вдигна щуро моминско парти през уикенда,на черноморския бряг. Брюнетката щуря с приятелки в луксозно морско заведение край Созопол.

Последователите й в мрежата я поздравяват с радостното събитие. Те й пожелават много късмет и щастие в новото поприще. Особено след като синът на Катето Евро жестоко се изгаври с майката на единствената му щерка Кати.

Той я заряза заради доста по-младата манекенка Ивелина Чоева. Но Таня прие удара от Кадиев с достойнство и усмивка. Нито веднъж танцьорката не каза една скверна дума срещу бащата на дъщеричката си, нито пък нещо лошо срещу избраницата му.

„Сашо Кадиев й направи възможно най-големия подарък. Всяко зло за добро, дано сега да е намерила мъжът, който да я цени и да се радва на красотата и добротата й“, пожелават й феновете.

Таня Тончева не е показала още мъжа до себе си. Преди известно време тя се пусна в социалките с млад левент до себе си. Чаровницата видимо грееше до новия си избраник. Преди да се разделят със Сашко, Таня призна, че той играел на компютърни игри до късно през нощта, като почти не й  обръщал внимание.

Според близки до бъдещата булка новия й мъж се грижил не само за Таня, а много добре и за малката Кати, която го обожавала.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.