Сашо Кадиев може „да се хапе“!Бившата му показа новия (Фото)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sasho-kadiev-mozhe-da-se-hapebivshata-mu-pokaza-noviya-foto/114721 LifeZone.bg
Сашо Кадиев може „да се хапе“!Бившата му показа новия (Фото)

Сашо Кадиев може да съжалява и да си „посипва главата с пепел“

Защото бившата му и майка на единствената му щерка показа новия си.

Помним как синът на Катето Евро я заряза и се метна в обятията на доста по-младата от него Ивелина Чоева. Като не спираше да демонстрира любовта си към моделката, дори заяви нагло, че „тя била любовта на живота му“.

Бившата му Таня Тончева стоически приемаше унижението и не каза дума против таткото на дъщеричката си.

Таня остана дълго време сама и стоически издържаше на всичко, което й поднасяше Мамин Сашко.

Но в края на краищата се оказа, че след като я изостави, Сашо Кадиев й е направил огромна услуга. „Всяко зло за добро“, както се казва в една известна българска поговорка.

Вчера Таня Тончева за първи път показа новия си мъж. Той изглежда по-добре сложен от Сашко, по-висок е и е горе-долу на възрастта на Таня.А тя, облегната на него, прелива от радост.

Потребителите й пожелават щастие  и признават, че отдавна не са я виждали така да грее от щастие. Докато бе със Сашко тя признаваше, че той играел компютърни игри до малките часове на нощта и буквално е пренебрегвал.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.