Сашо Кадиев се изцепи: Ивче, на мен такова нещо не си ми правила!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sasho-kadiev-se-izcepi-ivche-na-men-takova-neshto-ne-si-mi-pravila/117829 LifeZone.bg
Сашо Кадиев се изцепи: Ивче, на мен такова нещо не си ми правила!

Сашо Кадиев определено е свикнал да му угаждат жените

Бившият водещ си пада малко глезльо. Майка му, Катето Евро, после бившата му Таня Тончева и актуалната му половинка Ивелина Чоева винаги са го „носили на ръце“.

С моделката са заедно от няколко години, но наскоро той узна за още едно нейно умение.Ивелина Чоева отдавна е признала, че кухнята не е нейната страст, дори „малко ме плаши“.

Но преди ден тя се похвали в социалната мрежа, че сама е спретнала питка за чудо и приказ. И то с помощна на Славена Вътова, която наскоро издаде книга с готварски рецепти.

Моделката показа какво е сътворила, а Мамин Сашко, както го наричат всички я похвали, но моментално насочи прожекторите отново към себе си.

„Ивче, на мен питка още не си ми правила. Браво, чудна е“, написа актьора под нейния пост.

Това направо удари в десетката, защото последователите на моделката разбраха, че Сашо Кадиев стреля в посока „трябва да ми готвиш и на мен, не само да се показваш“.

Определено, за кой ли път актьора показа, че никога не иска да остава на втори план и жената до него трябва да му угажда и да го глезоти.

„В един момент и на Ивчето може да й писне от Сашко и да го зарече като Таня“, коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.