Шакира казва, че е добре да нямаш съпруг: "Той ме дърпаше надолу"

Певицата разказа за това, че е самотна майка, по време на интервю в сряда със Зейн Лоу в Apple Music 1

https://lifezone.bg/tya-i-toy/shakira-kazva-che-e-dobre-da-nyamash-saprug-toy-me-darpashe-nadolu/129904 LifeZone.bg
Шакира казва, че е добре да нямаш съпруг: "Той ме дърпаше надолу"

Певицата разказа за това, че е самотна майка, по време на интервю в сряда със Зейн Лоу в Apple Music 1

Шакира се радва на своята независимост. В интервю за Зейн Лоу в Apple Music 1 47-годишната певица на "She Wolf" разказа как това, че е самотна майка и живее далеч от Барселона, е помогнало за развитието на нейното изкуство.

Докато се учи да бъде партньор на Жерар Пике, с когото се среща 11 години до раздялата им през 2022 г., и родител на двамата им сина Милан, на 11 години, и Саша, на 9 години, Шакира се опитва да намери правилния баланс.

"Беше нещо като понякога отношения на любов и омраза, защото всеки път, когато трябваше да бъда вкарана в студиото, за да си свърша работата, се провалях", спомня си тя. "Чувствах, че оставям семейството си без надзор. Имаше моменти, в които наистина не ми харесваше. Знаете ли, чувствах вина. Чувствах се разкъсана. "

Сега, когато децата ѝ са по-големи и Шакира живее в Маями, ситуацията е различна: "Въпреки че е по-предизвикателна, защото сега отговарям за тези две деца, тези две бебета, които зависят толкова много от мен. А аз съм самотна майка, нямам съпруг вкъщи, който да ми помага с каквото и да било".

Латинопоп звездата смята, че музикалната ѝ кариера процъфтява благодарение на това, че е самостоятелна.

"В известен смисъл е добре да нямам съпруг, защото това... не знам защо ме дърпаше надолу", казва тя. "Сега ми се иска да работя. Иска ми се да пиша песни. Иска ми се да правя музика. Това е моя натрапчива потребност, която преди не изпитвах."

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.