Шоуто приключи! Ергенът Евгени и Валерия се разделиха

Двамата не са засичани заедно от месеци

https://lifezone.bg/tya-i-toy/shouto-priklyuchi-ergenat-evgeni-i-valeriya-se-razdeliha/142596 LifeZone.bg
Шоуто приключи! Ергенът Евгени и Валерия се разделиха

Двамата не са засичани заедно от месеци

След като в продължение на две години ергенът Евгени уж бе сериозно обвързан с Валерия, с която се срещнаха в едноименното шоуто на Би Ти Ви „Ергенът“, той отново е свободен. Мълвата носи, че двамата с манекенката Валерия, на която даде годежен пръстен в предаването, са се разделили преди месец. Към днешна дата той живее сам в родния си Пловдив, но така и не става ясно къде е тя.

 

Запознати издават, че от месеци никой от обкръжението на пианиста, не го е виждал в компанията на Валерия. Освен това става ясно, че музикантът, който работеше в чужбина, преди да тръгне да си търси жена в скандалното риалити, се е завърнал в родината си, при това окончателно. Жена край него обаче не е засичана от доста време, Евгени се движи сам из града, среща се с приятели, забелязван е и край местните културни институции, най-вероятно е в процес на работа над нови проекти.

При все, че до него не присъства любима жена, запознати издават, че пианистът далеч не изглежда нещастен. Дори напротив – разхожда се широко усмихнат и дава вид на изключително доволен от живота си човек. Според мнозина, той дори изглежда много по-щастлив без манекенката, тъй като докато се срещал с нея, се стараел да я обгрижва с внимание, докато са на публично място, заради което стоял встрани от компанията на други хора. Сега вече е общителен и разговорлив и не пропуска да осъществи контакт. По нищо не личи да страда за Валерия или пък да му липсва.

 

Припомняме, че преди броени дни самият Евгени се похвали, че е бил на море с приятели и дори показа снимки от ваканцията. Всъщност приятелите му се оказаха актьорът Ивайло Захариев и половинката му Станислава, но както се вижда, Валерия не е била част от тази компания. През лятото манекенката е гостувала на баба си на село и се е занимавала с кучетата и котките, за които се грижи, лекува и им търси дом. Пробвала е и много булчински рокли, но само по работа – като манекенка. По всичко личи, че няма да стане булка в скоро време или поне Евгени няма да е този, който ще я отведе до олтара.

 

Последната снимка, която Валерия е показала в социалните мрежи, свързана с Евгени, е от 5 ноември м.г. Кадърът е запечатал две ръце – мъжка и женска, поставени една върху друга, но никъде не пише дори, че това е ръката на Генчев, а е само предположение на феновете на двойката.

 

При все, че манекенката отдавна не е засичана в компанията на Евгени, прави впечатление, че не е прекъснала отношенията си с друг човек, с когото се запозна в шоуто на Би Ти Ви – палавата каратистка Айлин, която обмени доста слюнки с Генчев пред камерите. Двете моми продължават да са най-добри приятелки и до днес.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.