Синоптичката Стаси Цалова призна: Мама ми намери мъж!По-отракана е от мен

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sinoptichkata-stasi-calova-prizna-mama-mi-nameri-mazhpo-otrakana-e-ot-men/53028 LifeZone.bg
Синоптичката Стаси Цалова призна: Мама ми намери мъж!По-отракана е от мен

Синоптичката Стаси Цалова е щастливо омъжена

Тя има две деца и е една от любимите синоптички на зрителите. Малко известна тайна е, че мъж й е намерила не кой да е, а нейната майка.

„Бях доста задръстена, вълнуваше ме само учението  и работата ми. Бях доста срамежлива и се примирих, че няма да срещна подходящия мъж. Но мама се намеси, тя е по-отракана от мен. Записа ме в сайт за запознанства, като самата тя нареди какви качества да притежава бъдещия  й зет. И строго надзираваше какво си пишем, дори голяма част от кореспонденцията въртеше тя самата“, признава с усмивка чаровната синоптичка.

Признава, че бъдещия й съпруг не знаел за „митарствата“ на майка й. След като му признала след сватбата, той не спирал да се смее  и да благодари на тъща си за намесата.

А майка й още веднъж се намесила в съдбата й. Тя я побутнала да се яви на кастинг за водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви.

Стаси Цалова обаче не е само миловидно лице пред синоптичната карта на времето. Тя има завършени две висши, като едното от образуванието й е подходящо за професията й. Година е специализирала и японистика в Страната на изгряващото слънце. А екзотичните си черти дължи на баба си японка и дядо кореец.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.