Скандален чат между Чарлз и Камила разтърси Великобритания!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/skandalen-chat-mezhdu-charlz-i-kamila-raztarsi-velikobritaniya/122104 LifeZone.bg
Скандален чат между Чарлз и Камила разтърси Великобритания!

Да, Чарлз е вече крал на Англия, а любимата му Камила-кралица консорт

Само че пикантен чат показа, че двамата са флиртували и не само, когато Чарлз е бил все още женен за Даяна, а Камила също е имала съпруг.

Този записан телефонен разговор между двамата горещи любовници присъства и в скандалния филм за кралското семейство в платформата Нетфликс. Който фигурира благодарение на филма на Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Та Чарлз и Камила, в него ,си флиртуват, градусите се повишават и от всичко става ясно, че това между двамата не е само забежка, а гореща любовна афера.

Възбуденият Чарлз казва на своята любовница, че би искал да е нещо, което да бъде в панталоните й. Примрял от страст  и желание, Чарлз изрича тези думи като влюбен тийнейджър. На което Камила отговаря, че вероятно иска да се превърне в гащи. Той обаче продължава, че мечтае да е „тампона между краката й“.

На телефонния запис се чува как Камила се смее със задоволството на влюбена и желана жена. Защото и сега, когато Чарлз е вече крал на Англия, а Камила негова законна съпруга, двамата все още се обичат и желаят. Жалко, че любовта им е процъфтяла при толкова драматични събития, включително и смъртта на лейди Даяна.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.