Славена Вътова довърши мъжа си с този ход

Миската заряза Юлиян Цолов, който е обвинен в измами за 840 бона

https://lifezone.bg/tya-i-toy/slavena-vatova-dovarshi-mazha-si-s-tozi-hod/53337 LifeZone.bg
Славена Вътова довърши мъжа си с този ход

Миската заряза Юлиян Цолов, който е обвинен в измами за 840 бона

Броени дни, след като прокуратурата повдигна обвинение за измама в особено големи размери, Славена Вътова заряза Юлиян Цолов.

 

Тя се е изнесла от общия дом на семейството, намиращ се на столичната улица „Оборище“ като е взела със себе си и децата.

Запознати твърдят, че е настанена в апартамент под наем от мъжа, с когото отдавна поддържа интимни отношения – приближеният до президента Румен Радев политолог Слави Василев. Тя е бясна на съпруга си, че се е докарал до това незавидно положение и съществува сериозен риск да влезе зад решетките, в случай, че бъде осъден.

 

Припомняме, че Цолов, който е известен с прозвището си „Българският вълк от Уолстрийт“ е обвинен, че е завлякъл 11 филми и граждани с общо 840 хиляди лева. На свобода е срещу подписка, но има забрана да напуска страната.

 

Оказва се, че въпреки измамата, той е затънал до гуша в борчове. Не е обслужвал лизинга на „Мерцедес“-а, който шофира съпругата му Славена Вътова и тя вече дължи четири вноски за автомобила, който по всяка вероятност до дни ще бъде прибран.

 

Единственото жилище, притежание на семейството, което бе подарено от майката на Цолов, пък е с 2 ипотеки към ДСК за 940 хиляди лева. Към имота има и наложен запор за дълг в размер на 120 000 лв.

 

По всичко личи, че Юлиян е закъсал здраво с парите. Не само е взимал заеми от приятели, а и е теглил 4 бързи кредита на обща стойност около 40 хиляди лева, но въпреки това не може да си стъпи на краката. Приятелите му обвиняват Славена Вътова за нерадостната му съдба, тъй като тя не спирала да му натяква, че иска да води луксозен живот и го подтиквала да влиза в какви ли не гишефти, за да има пари.

 

Когато обаче Юлиян бил подпукан от прокуратурата, първата й работа била да се изнесе от дома му.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.