След 23 години заедно: Дони се обясни в любов на Нети публично

Оказва се, че и до ден-днешен Нети продължава да изненадва съпруга си със своята дълбочина и таланти

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sled-23-godini-zaedno-doni-se-obyasni-v-lyubov-na-neti-publichno/129458 LifeZone.bg
След 23 години заедно: Дони се обясни в любов на Нети публично

Оказва се, че и до ден-днешен Нети продължава да изненадва съпруга си със своята дълбочина и таланти

Дони взриви социалната мрежа с едно признание, което нямаше как да остане незабелязано. Въпреки че са двойка повече от 20 години, се оказва, че този период не е бил достатъчен да се опознаят и всеки ден откриват нещо ново един  за друг.

Припомняме, че Нети е по-активната във връзката. На 27 март 2001 година тя прояви смелост и предложи брак на Дони по време на  церемония по раздаване на театрални награди. Десет години по-късо на бял свят се появи тяхната дъщеря Лилия.

"Дъщеря ми всеки ден е различна. Взела е по нещо и от мен, и от Дони. Сега почвам да виждам в нея мои черти. Ще бъде с по-пищна фигура от мен, по-женствена", това призна Нети наскоро пред Гала в "На кафе".

И до ден днешен блондинката продължава да изненадва своята половинка с талантите си. Той написа нещо много мило:

"От 23 години живеем заедно и след снощи си казах, че всъщност не съм те познавал в такива дълбини, които извади в моноспектакъла "Глас"! Възхитен и очарован съм, мила моя!", пише Дони в Инстаграм профила си.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.