След 27 години брак: Една от най-стабилните холивудски двойки се разведе

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sled-27-godini-brak-edna-ot-nay-stabilnite-holivudski-dvoyki-se-razvede/116616 LifeZone.bg
След 27 години брак: Една от най-стабилните холивудски двойки се разведе

Те бяха една от най-стабилните холивудски двойки

Но след близо три десетилетия заедно или двадесет  и седем години заедно, те се разделиха изненадващо.

Те са актьорът Хю Джакман от Австралия и неговата съпруга Дебора Лий Фърнес. Това са съобщили самото актьорско семейство и световните медии го разгласиха.

Една от най-стабилната холивудска двойка не съобщава за трети човек, нито за изневяра от една от двете страни.

В съвместно изказване съпрузите твърдят, че двамата са се разделили, за да се отдадат на „индивидуално личностно развитие“.По думите им те са „имали щастието да изживеят почти три десетилетия заедно като съпрузи в един пълноценен и любещ брак“.

Хю Джакман в момента е на 54, а съпругата му на 67 години. От брака си двамата имат 23-годишен син Оскар и дъщеря Ейва, на 18.

Двамата се запознават в далечната 1995 година на снимачната площадка, при снимките на сериала „Корели“.Женят се година по-късно. Тогава името на Дебора Лий Фърнес вече е известно. Докато Хю Джакман  е все още начинаещ актьор.

Едва пет години по-късно австралийският актьор добива световна слава като се превъплъщава в ролята на мутанта Върколак и по-късно като героя в първата част на сериала „Х-мен“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.