След като загуби голямата си любов: Сандра Бълок се завръща

Актрисата отново е в светлината на прожекторите

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sled-kato-zagubi-golyamata-si-lyubov-sandra-balok-se-zavrashta-2/139587 LifeZone.bg
След като загуби голямата си любов: Сандра Бълок се завръща

Актрисата отново е в светлината на прожекторите

Сандра Бълок е "готова" да се върне в светлината на прожекторите, след като се оттегли от публичното пространство за две години, за да подкрепи покойния си партньор Брайън Рандал и да прекара време със семейството си.

Според източници носителката на "Оскар", която на 26 юли навърши 60 години, "постепенно се връща в публичния живот" след скръбта по загубата на "любовта на живота ѝ", която почина през август 2023 г. на 57-годишна възраст от амиотрофична латерална склероза (АЛС).

Източник разкрива пред Us Weekly: "Сандра постепенно се връща в обществения живот. Тя е развълнувана от това, което я очаква в бъдеще. Тя е готова да се върне в играта."

Те заявиха, че макар Бълок да се "лекува бавно, да пази спомена за Брайън жив и да се фокусира върху децата си", тя е "отворена за възможността" да се среща в бъдеще.

Изминаха малко повече от две години, откакто актрисата от "Скорост" обяви, че си взима постоянна почивка от сценичните изяви, за да даде приоритет на живота у дома с децата си - 14-годишния Луис и 11-годишната Лейла.

На 12 юли, докато вършеше задачи в Лос Анджелис, тя изглеждаше изключително стилна, докато се прибираше към колата си. Тя носеше чанти с подаръци от бижутера Jacquie Aiche и накрая се смееше с една спътничка.

Източник: meaww.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.