След развода: Петър Бакърджиев прилапа апартамента на Гергана Гунчева?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sled-razvoda-petar-bakardzhiev-prilapa-apartamenta-na-gergana-guncheva/116123 LifeZone.bg
След развода: Петър Бакърджиев прилапа апартамента на Гергана Гунчева?

Гергана Гунчева е новото лице на „Фермата“

Бившата Мис България и Петър Бакърджиев бяха сред най-харесваните светски двойки. Известни, работещи в медии, млади и влюбени. С двама сина, които създадоха по време на връзката си.

Само че на пръв прочит нещата изглеждаха лъскави, но имаха тъмни водовъртежи. И там бяха многобройните любовници на журналиста, за които Гунчева трябваше да си затваря очите и да търпи.

С това обаче къдрокосата водеща не била „ок“ и след дълъг период на размисъл и търсене на изхода решила, и поискала развод от Петър. Той пък, като повечето коцкари, искал хем да си има семейство и деца, хем да пърха като „вечния“ ерген.

„Решението, което взех, бе много трудно. Дълго обмислях как да постъпя. Съветвах се с психолози, с астролози, с вещи в семейните дела терапевти. Но накрая все пак разбрах, че щом любовта си е отишла, няма причина да я задържаш. Така нараняваш не само себе си, но и децата. Те усещат тази енергия и не е добре да живеят в дом с лъжи и без обич“, признава с днешна дата Гунчева.

Но интересното в случая е, че Петър Бакърджиев взима дома на Гунчева. В него той ще отглежда двете си деца от Гергана, докато тя е във „Фермата“, както и третото си отроче от другата си половинка-Кристина Димитрова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.