Случаят със самолетния бой на Анджелина Джоли и Брад Пит придобива изненадващ обрат

Анджелина Джоли прави важен ход в съдебната битка с Брад Пит

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sluchayat-sas-samoletniya-boy-na-andzhelina-dzholi-i-brad-pit-pridobiva-iznenadvasht-obrat/143631 LifeZone.bg
Случаят със самолетния бой на Анджелина Джоли и Брад Пит придобива изненадващ обрат

Анджелина Джоли прави важен ход в съдебната битка с Брад Пит

Анджелина Джоли оттегли обвиненията си срещу ФБР в съдебната си битка с Брад Пит.

Актрисата от „Злодеида“ е завела дело срещу разследващата агенция през април 2022 г., шест години след като ФБР е приключило разследването, без да повдигне обвинения срещу Пит, по жалба на Джоли относно интензивната им кавга по време на междуатлантически полет през 2016 г.

Твърди се, че по време на полет през 2016 г. Пит е „душил едно от децата и е ударил друго в лицето“, както и че е „хванал Джоли за главата и я е разтърсил“. Той също така е залял с „бира и червено вино“ нея и шестте им деца.

В правните документи се твърди, че децата са били ужасени и „много от тях са плакали“.

Когато разследването приключи без обвинения срещу актьора от „Боен клуб“, актрисата подаде молба за развод.

След това Джоли подава иск срещу ФБР, твърдейки, че „информацията, укривана от Министерството на правосъдието и ФБР, съдържа доказателства за вредата“, а отказът за предоставяне на информацията „продължава да възпрепятства усилията ѝ да получи за децата си необходимите постоянни грижи и медицинско внимание и допълнително е навредил на децата в системата на семейното право“, се казва в документите.

Две години по-късно обаче актрисата от „Girl, Interrupted“ се отказва от делото. Според Fox News Digital съдия е подписал заповедта на 26 септември.

Въпреки че бяха обявени за законно свободни през 2019 г., отчуждената двойка е въвлечена в дългогодишна съдебна битка за попечителство, включително за разделянето на френската им винарна, която закупиха съвместно през 2008 г.

Източник: thenews.com.pk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.