Софи Маринова млъкна: Под съмнение ли е сватбата на Лоренцо?

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sofi-marinova-mlakna-pod-samnenie-li-e-svatbata-na-lorenco/118886 LifeZone.bg
Софи Маринова млъкна: Под съмнение ли е сватбата на Лоренцо?

Нещо странно се случва със Софи Маринова

Ромският славей проглуши ушите на всички с предстоящата сватба на единствения си син Лоренцо. Събитието е предвидено да се случи на 25 ноември, като обещава сватбата да надмине тази на Уилям и Кейт.

Поне така се закани гласовитата ромка. И не спираше да пуска снимки как води бъдещата снаха на почивки, дори се изфука, че я „храни, за да й роди златно внуче“.

Но изведнъж всичко секна. Разбира се, смъртта на таткото на Софи я накара да отмени участия. Но след като мина 40-дневния траур, Софка отново тръгна да кърши снага по кръчмите. Като се похвали с пълен график. Да, Софи Маринова е една от най-търсените певици, но тук лъсна  и изненадата.

Защото точно на 25 тя има планирано участие в чалготека в Сандански. Е, тука намириса на нещо гнило.

Уж сватбата е планирана на тази дата, дори изпълнителката е поканила над 200 гости. Дори е капарирала елитното заведение, барабар с хотела в Правец.

Как обаче едновременно ще има участие и заедно с това на същата дата е дълго мечтаната и планирана сватба.

Какво се случва и бъдещата сватба и булка са вече в миналото, Софи Маринова не е дала отговор. Само изненадващо снимките с бъдещата й снаха секнаха, а преди заливаха мрежата.

Източник: Блиц

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.