Соня Васи се закани сериозно на братя Аргирови

Някогашният секссимвол ги обвини в лъжа

https://lifezone.bg/tya-i-toy/sonya-vasi-se-zakani-seriozno-na-bratya-argirovi/52668 LifeZone.bg
Соня Васи се закани сериозно на братя Аргирови

Някогашният секссимвол ги обвини в лъжа

Преди броени дни родният шоубизнес бе разтърсен от поредната война.

 

Този път ударът дойде от САЩ, а под прицел са популярните близнаци – Благовест и Светослав Аргирови. Нападението дойде от бившата им вече приятелка Соня Васи, която ги обвини, че са напълнили цели 8 страници в биографичната си книга с лъжи за нея.

 

Соня Васи бе категорична, че приключва каквито и да било отношения с тях и дори ги определи като „лицемери“.

Пред изданието „Филтър“ тя заявява категорично, че всичко написано от близнаците в книгата им по неин адрес, е откровена лъжа.

 

Освен абсолютните (според нея) лъжи, че е била тяхна прислужница и е спала с мъже, които според нея никога не са припарвали до леглото й, те пишат откровени лъжи и за покойния й вече баща, което е преляло чашата й на търпение.

Обидена им е и за твърдението, че не е имала успех в Щатите. Тя се пита, ако не беше успяла дали щяха да й посветят цели 8 страници от книгата си.

 

Каквото и да говорят за нея, Соня Васи остава първата българка, снимала се за мъжката библия „Плейбой“ и дала интервю за Лари Кинг.

Според твърдението на близнаците, преди години тя е нахлула в дома им с молбата да я приберат, само за да е близо до тях.

 

Припомняме, че още преди близо десетилетие Васи разказа, че е спала и с двамата братя. Влюбила се в тях, когато била едва на 12 години. Тъй като не ги различавала й било трудно да определи точно по кого от двамата си пада. На 14 години се появила на прага им. Първо била гадже на Благовест, а след това и на Светослав.

 

Когато пътували по турнета й оставяли мизерна сума пари, с която да преживява. Квартирата, в която живеели близнаците и Соня Васи, била толкова мизерна, че дори нямала баня, къпели се у съседката. Когато свършела парите Васи отново тичала при съседката, но този път, за да се нахрани.

 

На 18 години най-накрая дошла на себе си и решила да сложи край на креватните истории с близнаците и да се изнесе от квартирата им.

Соня твърди, че изрично помолила двамата да не я споменават в биографичната си книга, тъй като е човек на настоящето и бъдещето, а не на миналото. Въпреки обещанието им обаче, резултатът е налице.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.