Стефан сияе!Признанието на Гала го накара да се фука

https://lifezone.bg/tya-i-toy/stefan-siyaepriznanieto-na-gala-go-nakara-da-se-fuka/112698 LifeZone.bg
Стефан сияе!Признанието на Гала го накара да се фука

Гала направи неочаквано признание в ефир

Водещата на „На кафе“ шашна с тези свои думи пред панелистите. Темата бе дали са били интимни с някои от своите съученици по време на обучението им в средното училище.Водещата, която все още разпалва мъжките фантазии, няма е връзка с мъж и през последната година от гимназията.

Родената в Плевен телевизионерка направи това признание, провокирана от срещата си със съучениците си. Випускът се е събрал тридесет и пет години след завършването си.

Гала призна чистосърдечно, че някои от съучениците си тя не могла да разпознае.Защото се оправда, че се събрали целия випуск, а не само от техния клас.

„Не че и аз не съм се променила. Но ме спасява това, че всеки де съм на екран, затова съм разпознаваема. Ако не работех в телевизията, вероятно и мен нямаше да познаят“, кокетно скромничи Гала.

След това дойде изненадващата откровеност, че докато била ученичка, нито веднъж не е излизала със съученик или друг мъж. Изобщо нямало целувки, прегръдки, а за друго изобщо и дума да не ставало през този период.

„Тогава моралът бе на друго ниво и в семейството не се търпеше своеволия от този род“, заяви Гала.

А нейният Стефан се изкефил, че не е делил половинката си с една камара мъже, доверяват близки до двойката.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.