Стрелите на Амур пронизаха президентската щерка. Дава втори шанс на зам.-министерски син

Дарина Радева и наследникът на Зинаида Златанова възкресиха стара любов в нощен бар

https://lifezone.bg/tya-i-toy/strelite-na-amur-pronizaha-prezidentskata-shterka-dava-vtori-shans-na-zam-ministerski-sin-2/110274 LifeZone.bg
Стрелите на Амур пронизаха президентската щерка. Дава втори шанс на зам.-министерски син

Дарина Радева и наследникът на Зинаида Златанова възкресиха стара любов в нощен бар

Ученическата тръпка на Дарина – Камен, за втори път открадна сърцето й, видя наш репортер в социалните мрежи. Образованият и красив младеж е само година по-голям от талантливата актриса и е син на някогашната зам.-министърка при Пламен Орешарски, Зинаида Златанова. Любовта им пламва на театралната сцена още докато учат в столичното 35-то СЕУ “Добри Войников”, където играят заедно в ученическата трупа “Ле страпонтен”.

 

След раздялата им за известно време Дарина можеше да бъде видяна с шампиона по мотоциклетизъм Йоан Георгиев, с когото приличаха на холивудска двойка. Младият шампион я наричаше своя муза и бурно я аплодираше от сцената на НАТФИЗ. Йоан не пропускаше нейно представление и я чакаше след всяко участие в театралната академия, но както е присъщо на младостта, от скоро двамата са  поели по различни пътища.

 

Сърцето на красивата актриса очевидно отново тупти в ритъма на любовта, а за това помогнали общи приятели, които поканили нея и Камен на нощен бар. Че отношенията им са специални говорят жестовете на младия г-н Златанов в социалните мрежи, където той всячески показва любов и възхищение към изгората си. Дори двамата да си дадат нов шанс, връзката им няма да е от лесните, т.к. харизматичният момък е решен да гради бъдеще в чужбина. Младежът е завършил химично инженерство в един от най-престижните френски университети и се е установил в град Албервил, Франция. Там той развива кариера на стажант в компания, специализирана в енергийните услуги и управлението на отпадъци.

 

Докато официално бяха двойка, Камен се радваше на благоразположението на президента Радев и майката на Дарина. Момчето бе станало част от семейството и често гостуваше в къщата на баба й по майчина линия край Пловдив. Влюбените бяха засичани и в къмпинги по Южното Черноморие, защото артистичната красавица предпочита да е близо до природата и бяга от бетонните хотели.

 

Старата любов е вдъхновила Дарина за промяна във визията и бъдещата кино звезда днес грее с платинени букли, напомнящи иконичния образ на Мерилин Монро.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.