Сузанита изтри Марк Славов от живота си!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/suzanita-iztri-mark-slavov-ot-zhivota-si/54825 LifeZone.bg
Сузанита изтри Марк Славов от живота си!

Голямата любов на Сузанита и Марк Славов се изпари

Или остана в миналото, но остави следа-малкия им син. Двамата се наиграха, събраха се уж като семейство, дори си направиха наследник и се разделиха.

Сузи Мурад погледна доста безотговорно на отговорната работа да стане майка. Певицата няма нито солидно образование, нито професия, нито здрави устои за живота и бъдещето си.Само че въпреки крехките си 19  и огромна доза безотговорност, тя се реши да забременее и роди. Но за детето й, да е живо и здраво, не се знае кой ще поеме отговорността да го гледа.

Защото сред най-близките й цари, меко казано, един огромен миш-маш.

Сузанита не спира да говори за нови проекти, нови песни, нови неща, а капка мисъл няма кой ще се грижи за сина й. Майка й, Шенай Кузова се носи на крилете на любовта с новото си гадже Румен, а и живее в Германия.

Баща й Орхан Мурад има нова жена и скоро пак ще става татко. А и нещата между него и Сузи никак не са розови.

Колкото до копиехвърчага се видя, че не е от тези, които си стоят у дома, за да бавят бебе.

„За Марк не искам да говоря. Само ще кажа, че съм го изтрила от живота си. Но имаме общо дете, което винаги ще ни свързва“, в типичния си стил отговори Сузанита на феновете си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.