Светлана Гущерова: Не е вярно, че Християн ме бие!

Поверява отрочетата на грижите на майка си, за да може тя да се отдава на креватни удоволствия

https://lifezone.bg/tya-i-toy/svetlana-gushterova-ne-e-vyarno-che-hristiyan-me-bie/132157 LifeZone.bg
Светлана Гущерова: Не е вярно, че Християн ме бие!

Поверява отрочетата на грижите на майка си, за да може тя да се отдава на креватни удоволствия

Светлана Гущерова е изключително благодарна на майка си заради това, че й гледа четирите отрочета, тъй като по този начин е свободна да прави ежедневно секс със съпруга си Християн Гущеров, разкри тя в интервю пред Ива Атанасова.

Тя все пак призна, че понякога пропускат ден или два, но никога повече.

 

Повече от очевидно е, че семейството няма проблем в интимността, както и в правенето на деца. Бившата плеймейтка не отхвърля категорично идеята и за пето дете, но подчертава, че ще изчака поне година-две.

 

Другото, което Светлана призна е, че се чувства гузна към наследниците си, тъй като не може да им обърне качествено внимание. За сметка на това обаче съпругът й далеч не може да се оплаче от липсата на такова.

 

Разбира се, съвсем очаквано, Гущерова категорично отрече слуха, че съпругът й я бие и допълва, че ако беше така, нямаше да му роди 4 деца. Не скри, че той също има негативни черти, но отказа да ги назове, за да не й се разсърди. Категорична е, че не би позволила децата й да растат в среда на кавги и побоища.

Съседи на двойката обаче са на друго мнение. Те дори посочват, че веднъж се е наложило и намесата на органите на реда, за да отърват блондинката от гнева на порядъчно почерпения Християн.

 

По отношение на марковите дрехи, Светлана заключи, че само парвенютата носят одежди с големи емблеми и на скъпи марки, а истински богатите хора се обличат в скромни дрехи на „Зара“. Същевременно направи впечатление, че докато изрича тези думи, Гущерова е облечена в блуза на „Луи Вюитон“, при това от последната им колекция. Не пропусна да се оплаче и че е напълняла и вече тежи „цели 43 килограма“. По всяка вероятност скоро ще стартира нова диета, за да се стопи до заветните 39 кг.

 

Относно свекър й Добромир Гущеров, Светлана коментира, че не е вярно твърдението, че не общува с внучетата си и дори припомни, че има снимка с бебе Анелия – първородната им дъщеря, която проплака преди 5 години. Освен това подчерта и че не им е длъжен да ги издържа, а и Християн е 36-годишен мъж с достойнство и не би се молил за пари на баща си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.