Светлана Гущерова ражда като зайкиня, дядо Гущеров не ще да знае

https://lifezone.bg/tya-i-toy/svetlana-gushterova-razhda-kato-zaykinya-dyado-gushterov-ne-shte-da-znae/110754 LifeZone.bg
Светлана Гущерова ражда като зайкиня, дядо Гущеров не ще да знае

Светлана Гущерова упорито крие корема си с четвъртата си бременност

Но с видеото все пак допусна грешка, като показа наедрялото си бременно коремче. Изглежда фамилията крачи към родилното, защото на първото видео се виждат краката на Християн и  две от децата му.

Бившата плеймейтка е решила твърдо и спазва обещанието си. Тя не е показала нито едно от трите си, досега, деца, нито пък се е снимала бременна.

С обяснението, че хорската злоба е безкрайна  и може да урочаса щастието й.

Само че щастието не й е пълно според това, което доверяват близки до богатото семейство.

Като милионерска съпруга, блондинката се ползва от някои екстри на този живот, но и търпи доста несгоди.

Според горещите слухове Светлето често срещала юмруците на съпруга си Християн Гущеров. Той не бил идеалния баща, защото поколението му е поверено на гувернантки и гледачки. А карал жена си да ражда като зайкиня, с намерението да прилапа наследството на татко си Добромир Гущеров.

Християн се страхувал, че втората му жена и децата й ще вземат всичко, което се полага на него и на наследниците му.

„Колкото и да ражда жената на Християн, не ме интересува. Аз ще реша на кого да дам това, което притежавам“, не се предавал Гущеров-старши.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.