Светлана спечелила Гущеров със се*с с портокал

В продължение на няколко дни бруталният „панаир“ бил сред най-обсъжданата тема от съседите им

https://lifezone.bg/tya-i-toy/svetlana-spechelila-gushterov-sas-ses-s-portokal/53353 LifeZone.bg
Светлана спечелила Гущеров със се*с с портокал

В продължение на няколко дни бруталният „панаир“ бил сред най-обсъжданата тема от съседите им

Едва ли за някого ще е изненада, че Светлана Василева е спечелила мъжа си Християн Гущеров с уменията си в леглото.

 

Експлеймейтката буквално успяла да скрие шапката на едрия бизнесмен, показвайки му неща, които никога не бил виждал въпреки богатия му опит.

Блондинката никога не е крила, че е голям фен на плодовете. Тя не само обича да ги похапва, а и ги използва в интимните ласки. Самата тя споделя, че един портокал в леглото върши чудеса, ако умеете да го използвате по предназначение.

 

Тя разказваше за интимния си живот с най-малки подробности, преди да стане госпожа Гущерова. Дори се гордееше с това колко е опитна. Днес вече е в другата противоположност – не обикаля из нощните заведения, няма голи снимки, а излизанията й са с поне един охранител. Мерките са й наложени не защото някой ще я отвлече или открадне, а за да не кръшка на Гущеров.

 

Няколко са предположенията в социалните мрежи за употребата на портокала в интимните ласки. Според някои тя го реди по едрото тяло на мъжа си и го консумира. Другите обаче са доста нецензурни и заради това ще ви ги спестим.

В шоу средите се смеят и нареждат: „Дано някоя вечер не се озове в спешното на „Пирогов“ с портокал в себе си или пък да рани мъжа си с цитрусовите бомбардировки“.

 

Извън любовния им живот, който очевидно върви по мед и масло тези дни се появи мълвата, че бизнесменът ошамарил Светлана.

Съседи на разорения баровец издават, че в изблик на ярост, Гущеров скочил да млати крехката блондинка. Извлачил я за косата полугола от дома им, принуждавайки я да лази по земята и да му лиже подметките.

 

Грозната сцена била озвучена от нечленоразделни викове в малките часове на нощта. Гаврата била прекъсвана със звучни шамари, които шишкото стоварвал където свари по крехкото тяло на жена си, наричайки я с епитети, които предпочитаме да спестим от благоприличие.

Най-шокиращото в цялата тази ситуация е, че бръмчалката, която му роди три деца, не смеела да гъкне, въпреки зверското страдание и унижение, на които била подложена.

 

В продължение на няколко дни бруталният панаир бил сред най-обсъжданата тема от съседите им. Все още не са ясни причините за нощната свада, но се предполага, че са в резултат на въздействието на алкохола, който е приел преди това Християн Гущеров.

 

Светлана потвърди новината, че къщата им в „Драгалевци“ е обявена за продан, но като причина изтъкна, че тя вече е твърде малка за многолюдната им фамилия – само с две спални и малко над 1000 кв. м. застроена площ. Заради това към момента се блъскат 6 човека в мезонет от 100 кв. м., като уж строят нов дом, който ще е готов до 2-3 години.

По-наблюдателните й последователи си дават ясна сметка, че послъгва, защото твърди, че бившият им имот е само с две спални, а в същото време в обявата е посочено, че къщата разполага с 4 спални със самостоятелни бани на втория етаж. Към две от стаите има балкони и перално помещение. Едва ли от агенцията биха си измислили броя на помещенията.

Освен това, когато търсиш нова къща, е логично да останеш да живееш в старата, която е обзаведена с всички екстри и е с голям двор, а не да се местиш в малък мезонет, отбелязват те.

 

Междувременно се появи мълвата, че плеймейтката носи в утробата си бебе №4, предвид факта, че напоследък упорито крие корема си. Припомняме, че пенсионираната плеймейтка стана майка за трети път през април 2022 г. и все още не е минала година от последното й раждане. Очевидно обаче тя държи да дава живот всяка година, надявайки се така да бетонира мястото си във фамилията Гущерови.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.