Тайната падна! Ето кой подари тузарския часовник на Емануела

https://lifezone.bg/tya-i-toy/taynata-padna-eto-koy-podari-tuzarskiya-chasovnik-na-emanuela/120957 LifeZone.bg
Тайната падна! Ето кой подари тузарския часовник на Емануела

Емануела чукна 42 преди дни

Зеленооката певица отпразнува рождения си ден в тесен кръг, в пловдивски клуб. Певицата духна само една свещичка на миниатюрна торта и поздрави приятелите си с няколко песни.Изненадата на вечерта бе тузарски часовник. Според познавачи луксозният подарък струва 50 бона.Бижуто е сътворено от благородни материали и е на световно известна марка.

Розовият циферблат подсказва        , че моделът е от последните.Поп фолк дивата се похвали с бижуто в мрежата, като сложи под снимката сърчице. Това накара феновете й да помислят, че скъпарското бижу е от бившия й любим-Мартин Елвиса.

И веднага заподозряха, че двамата са се събрали. Само че плейбоят така и не бе забелязан на партито на фолкаджийката.

Бившият на Емануела го нямаше никакъв и на видеата, която тя публикува в мрежата. Тайната остана, но тя бе разкрита.

Оказа се, че скъпарският дар е от мъж, добре известен на обществеността. И той е Димитър Динев, от когото Емануела роди втория си син.Двамата са разделени, но покрай общото си дете все пак комуникират.

Въпреки че бившите се изпокараха жестоко в мрежата, а Емануела обвини Димитър, че я малтретира, не се грижи за сина им и постоянно й изневерявал, той я изненада с уникалния часовник.

„Нека той да отброява секундите, минутите и часовете, когато ти ще срещнеш по-голяма любов от нашата“, гласяло посланието. А близки до Емануела доверяват, че двамата се обичат истински, но не могат да са заедно.

Източник: Шоу блиц. бг

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.