Теди Александрова търси мъж с обява!(Виж претенциите й)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/tedi-aleksandrova-tarsi-mazh-s-obyavavizh-pretenciite-y/111744 LifeZone.bg
Теди Александрова търси мъж с обява!(Виж претенциите й)

Фолкаджийката Теди Александрова обяви, че си търси мъж

При това силиконовата бомба не го направи по някакви сайтчета за свалки, а директно, в мрежата.

Е, след като се разгоря скандала и премина сагата й с Емрах Стораро, при чалгарката има огромна сухота. Вероятно тя не е съвсем на сухо и върти любов за една вечер, ама това не й стига.

Видиш ли, поп фолк певачката иска да си има стабиляга за мъж до себе си. Емрах бе всичко друго, но не и стабилен, а на всичкото отгоре и често я поступваше и правеше на „луда гъга“, по думите й.

Та сега Теди Александрова обяви и претенциите си към въпросния, бъдещ мъж. Да бъде мъжкар, готин, с мускулесто тяло- че как иначе, да е мъж с главна буква. И освен това да не е женчо (две жени в къщи не става), също така да й прави весело, да не скучае с него, пък и на всичкото отгоре да й задоволява всички желания.

„Ама тези маргази не се ли научиха, че такова „животно“ нема. Хем щипано, хем хапано…Той, разбира се,задължително  трябва да има яки пачки. Ама като е богат, да не тръгне да угажда на чалгарката, тя ще трябва да го слуша, да му лази и да му се подчинява“, присмиват й се в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.