Тейлър Суифт съсипа кариерата на Травис Келсе: Спира ли със спорта?

Джейсън Келсе разказа за приоритетите в кариерата на Травис Келсе, докато Тейлър Суифт настоява за музикална кариера

https://lifezone.bg/tya-i-toy/teylar-suift-sasipa-karierata-na-travis-kelse-spira-li-sas-sporta/144281 LifeZone.bg
Тейлър Суифт съсипа кариерата на Травис Келсе: Спира ли със спорта?

Джейсън Келсе разказа за приоритетите в кариерата на Травис Келсе, докато Тейлър Суифт настоява за музикална кариера

Травис Келсе ще „превърне футбола в приоритет номер 1“ въпреки съвета на Тейлър Суифт да избере музикалната си кариера!

Според неотдавнашно разкритие на вътрешен източник пред Life & Style, изпълнителката на Cruel Summer се е опитвала да убеди Травис, че има потенциал да се наложи в музикалната индустрия и че „той е от хората, които биха процъфтявали в студиото“.

„Но тя смята, че той има потенциала да бъде много повече от просто муза. Той има наистина добър естествен ритъм и око за текстове“, продължава източникът.

Междувременно неотдавнашното представяне на Травис Келсе в игрите на НФЛ му донесе сериозна критика, тъй като любителите на футбола приписват лошото му представяне и външния вид на формата като последица от запознанството с Тейлър Суифт.

Коментирайки лошите изяви на брат си, 36-годишният Джейсън Келсе заяви в понеделник, 7 октомври, в предаването „Monday Night Countdown“ на ESPN: „Знам, че стартът за него е бавен. Знам, че оптиката със сигурност е изглеждала по този начин. Трав винаги ще намери начин да се появи и да се изяви. мисля, че е само въпрос на време да се върне към Травис Келсе, когото сте виждали.“

Източник: jang.com.pk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.