Тита пя на купона за рождения ден на Недко. Заедно ли са отново?

Певицата му прости

https://lifezone.bg/tya-i-toy/tita-pya-na-kupona-za-rozhdeniya-den-na-nedko-zaedno-li-sa-otnovo/123906 LifeZone.bg
Тита пя на купона за рождения ден на Недко. Заедно ли са отново?

Певицата му прости

Кадър в социалната мрежа по повод рождения ден на Недко Николов, издава, че Тита се е върнала при ММА боеца. Певицата не само се снима с рожденика, а и пя на купона му.

 

Двамата с Недко имаха бурна връзка, а след като се разделиха, Тита се показа с бинтовани пръсти на лявата си ръка, което породи мълвата, че по всяка вероятност е имала физически сблъсък с ММА боеца. Впоследствие Недко отрече, твърдейки, че певицата е претърпяла инцидент, който няма нищо общо с него и в действителност тя не била със счупени пръсти, а два от ноктите й. Той дори недоумяваше как превързаните й пръсти бяха свързани с него.

 

Запознати издават, че истинската причина за раздялата им, е брутална изневяра от страна на юначагата, който не спирал да кръшка. Чашата обаче преляла, когато Тита научила, че спи с най-добрата й приятелка от ученическите години. След като певицата се сдобила с безспорни доказателства за изневярата му, в крайна сметка ММА боецът си признал и това сложило край на връзката им.

 

До неотдавна изглеждаше така, сякаш отношенията помежду им не могат да бъдат възстановени. Изпълнителката, която бе много наранена се кълнеше, че няма да го погледне и затова появата й на рождения му ден бе голяма изненада за всички.

Източник: Уикенд

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.