Тотално падение в „Ергенът“: Алек получи предложение за тройка

Участничките са готови на всичко само и само да се сдобият с бърза слава

https://lifezone.bg/tya-i-toy/totalno-padenie-v-ergenat-alek-poluchi-predlozhenie-za-troyka/128051 LifeZone.bg
Тотално падение в „Ергенът“: Алек получи предложение за тройка

Участничките са готови на всичко само и само да се сдобият с бърза слава

Третият сезон на най-гледаното риалити се очертава да бъде най-разкрепостен, след като още в първия епизод Алек получи предложение за тройка.

Момичетата в този сезон са култови  -  излагат се в национален ефир. А двете от напористите претендентки за сърцето на синеокия ерген стигнаха доста далеч, като решиха да покажат колко са широкоскроени и че нямат против да си го поделят.

Шермин и Теа се оказаха най-палави от всички. От пръв поглед двете се сдушиха и станаха приятелки. Самопровъзгласилата се за кралица Теа директно предложи на Алек да отидат в Израел с Шермин, да си спретнат тройка.

Младото момче доста се притесни от предложението.По-късно видимо се присмя на простотията.

Новият ерген се хареса на зрителите, но девойките според тях са под всякаква критика. Не блестят нито с красота, нито с умствен интелект. А дали Алек ще намери любовта межди тях ще разберем следващите три месеца.

Първият епизод на "Ергенът" 3 поднесе голяма изненада не само за зрителите, но и за Алек Младенов. Между влизането на две момичета в риалитито камерата ни показа как човек от екипа подновява грима на младия бизнесмен. Оказа се, че въпросната Васка също ще се бори за сърцето на господина.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.