Турски актьор осъди жена си: Зашлевила му як шамар!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/turski-aktyor-osadi-zhena-si-zashlevila-mu-yak-shamar/54302 LifeZone.bg
Турски актьор осъди жена си: Зашлевила му як шамар!

Докато у нас бият и убиват жени, в съседна Турция мъж пострада от жена

И то не какъв да е мъж, а известния турски актьор Йозджан Дениз. Чаровникът се прочу с ролята на Кахраман в сериала „Част от мен“.

Той  е осъдил бившата си съпруга Фейза Актан.И то не за едно,  а за цели две престъпления. Едното било, че му ударила як шамар, а второто обвинение, че е разкъсала ризата му. Причината за агресията не била твърде оправдана, според магистратите. Защото актьорът отишъл в дома й, за да вземе общия им син и да го заведе на училище.

Двамата обаче се скарали и жената избухнала, като здраво зашлевила бившия си мъж. Но явно това не я задоволило, ами разкъсала и ризата, се казва още в обвинителния акт.

На изслушването на присъдата в Истанбулския съд  бе дошла лично подсъдимата Фейза, а Йозджан Дениз отсъстваше, като присъстваше само адвоката му.

Сестрата на Фейза Еда Актан също е подсъдима по това дело. Причината, че нарекла актьора „животно“.

Адвокатът на двете сестри не се съгласи с обвинението. Мотивът му бе, че то ще даде отражение върху друго дело, което двамата бивши съпрузи водят за попечителството на единствения си син.

Съдът осъди Фейза да заплати на Йозджан глоба от 4300 турски лири заради нанесените леки телесни наранявания.Сестра й също е санкционирана парично.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.