Тя ли е?Любовчията Фицата запозна новата с щерките си

https://lifezone.bg/tya-i-toy/tya-li-elyubovchiyata-ficata-zapozna-novata-s-shterkite-si/110454 LifeZone.bg
Тя ли е?Любовчията Фицата запозна новата с щерките си

Филип Аврамов-Фицата го удари на живот последните години

Или живот, както го разбира актьорът. Дори и неговите върли фенове се изумени от скоростта, с която сменя жените.Това, откъдето и да го погледнеш, си е чиста проба полигамия.

Актьорът мина официално под венчило с колежката си Милена Спиридонова, която го дари с щерката Рая.

Тя признава и досега, че Фицата си остава нейната най-голяма любов. Само че Фицата има други тръпки. Втора сред жените му се нареди певицата и актриса с турски корени Севинч Ибрахим. Тя всъщност измести Милена в сърцето и леглото на Филип. И също роди от него, дъщерята Ани.

Но и тя си мина по реда. Много влюбеният Фицата имаше няколко краткотрайни афери с различни дами. Сега твърди, че отново е влюбен. Този път в сценаристката Христина Димитрова. На нея все още „не й е напълнил фурната“, но пък я представи за официалната си любов. И запозна червенокоската с двете си дъщери.

Фицата и Христина пуснаха общи снимки, на които се показаха много щастливи и радостни. Те не са на тузарска почивка или в елитни хотели, а обикалят планината. Ходят по екопътеки, ловят риба, кефят се на природата. С тях са двете дъщери на Фицата и както се вижда, поне на пръв поглед, цари пълна идилия. Изглежда и новото му гадже е страстна планинарка, иначе няма как да е с тази компания. Но докога ще продължи „голямата любов“, дори и спецове не се наемат да пророкуват, кодошат се в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.