В Денсинг старс стана горещо: Калоян даде отпор на Емануела!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/v-densing-stars-stana-goreshto-kaloyan-dade-otpor-na-emanuela/130660 LifeZone.bg
В Денсинг старс стана горещо: Калоян даде отпор на Емануела!

На мъжемелачката Емануела този път не й мина номера

Хищната чалгарка остана на сухо с новия си танцувален партньор Калоян Иванов. Емануела е известна с това, че нацели ли си някой мъж, хареса ли го, непременно трябва да „го опита“ в кревата.

Още повече, че зеленооката чалгарка в момента е сингъл, а участието й в танцувалното шоу нагорещила кръвта й на макс. Топлото пролетно време навън карали хормоните на Еми още повече да бушуват и  тя била готова да се отдаде на изпепеляваща страст с партньора си по танци.

Под ножа й попадна и първият й партньор на дансинга Иван Карастоянов. Младият мъж не устоя на чара и на хитроватите тактики на поп фолк дивата и тя бързо го вкара в кревата.

Въпреки че опитната Емануела се забавлявала с чувствата на Ванката, той хлътнал по нея като ученик. Макар да имал жена и малко дете, „загубил ума си“ по зеленооката чаровница.

След като видяла накъде вървят нещата, жена му „скръцнала със зъби“  и го заплашила, че няма да му дава да вижда детето. А и той зависел от нея материално, затова се отказал от участие в шоуто.

Само че за Калоян Емануела не била негов тип. Той имал приятелка, която много обичал и държал да не я нарани. Затова предприел друга тактика, правел се на шут пред певицата, разминал я  и така избегнал мераците й да го употреби.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.