Валери сънувал Мария Бакалова преди между тях да пламне искрата на любовта

Нещата се случват, когато снимките се прехвърлят в съседна Гърция

https://lifezone.bg/tya-i-toy/valeri-sanuval-mariya-bakalova-predi-mezhdu-tyah-da-plamne-iskrata-na-lyubovta/116643 LifeZone.bg
Валери сънувал Мария Бакалова преди между тях да пламне искрата на любовта

Нещата се случват, когато снимките се прехвърлят в съседна Гърция

След като преди девет месеца Мария Бакалова и Валери Григоров се срещнаха за пръв път покрай работен ангажимент, двамата се радват на безоблачната си любов.

 

Любопитна подробност обаче е, че малко преди това Валери, който се превърна в най-известният участник от предишния сезон на „Игри на волята“, сънувал актрисата.

В предаването „Преди обед“ той сподели, че я сънувал в деня преди Нова година и нещата така се случили, че на следващия ден излезли на среща.

 

Фактът, че наследникът на Мария Гроздева е с три години по-малък от Мария Бакалова не е пречка за отношенията им. Двамата се запознали на снимачната площадка на чуждестранната продукция „Борат“, където тя участва като актриса, а Валери като каскадьор.

 

Искрата помежду им пламва моментално, но се разраства, когато снимките се прехвърлят в съседна Гърция. От тогава до момента двамата са неразделни.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.