Валерия закъса за пари, Евгени гуляе с топ женкар

https://lifezone.bg/tya-i-toy/valeriya-zakasa-za-pari-evgeni-gulyae-s-top-zhenkar/111473 LifeZone.bg
Валерия закъса за пари, Евгени гуляе с топ женкар

Валерия и Евгени Генчев се оказаха на коренно различни мили в приоритетите си

Докато моделката страда заради финансов недоимък заради приюта й за животни, Евгени Генчев се кефи на известността си. Рошльото вече направи първия си концерт в родния си Пловдив, очакват го още два в двата морски града Варна и Бургас.

А Валерия Георгиева призна, че я гони финансова криза. Защото, след като стана избраницата на пианиста, към приюта й в Плевен се стекла тълпа от хора, които оставяли бездомни животни.

Оттам обаче се ожалваха, че нямат нито силите, нито финансовите възможности да приютяват повече животни, понеже капацитетът им се запълнил, а и висели с пари към различни ветеринарни клиники.

Истината обаче е, че „годеникът“ Евгени Генчев още не е посетил приюта на любимата си в Плевен. И не е дал и лев за него, шушукат близки до моделката. Според клюката той бил доста стиснат и  не пилеел парите си за глупости.

Въпреки уверенията на Валерия, че „двамата живеят разделени, но още се обичат“, май истината е съвсем друга. Докато тя се чуди откъде да вземе пари за любимите си животни, Евгени Генчев купонясва здраво. Той се щракнал в обща снимка с Благо Джизъса, вероятно засекли се на общо парти.

„Горката Валерия, щом го е пипнал Благо Джизъса, Евгени ще мята в кревата мацките, също като „зъбатия“ ритнитопковец“, коментират в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.