Васка от „Ергенът“: Вътре получих паник атаки и припаднах! (Още подробности)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/vaska-ot-ergenat-vatre-poluchih-panik-ataki-i-pripadnah-oshte-podrobnosti/130724 LifeZone.bg
Васка от „Ергенът“: Вътре получих паник атаки  и припаднах! (Още подробности)

Васка от „Ергенът“ отпадна от любовното риалити и прие това доста болезнено

Васка Джурова от Гоце Делчев обаче категорично отрече да е имала гадже извън формата. По думите й тя не била толкова пасивна в шоуто, колкото я представили в продукцията.

„Имах няколко атрактивни срещи с Алек, но те не бяха излъчени. Вероятно не е било в синхрон с продуцентската линия.

Но приех участието си доста сериозно. Дори имах паник атака и веднъж съквартирантката ми ме намери припаднала, заради силното напрежение, което изпитвах“, призна момата в свое интервю.

Фармацевката е доволна, че в началото на шоуто зрителите я харесали, когато се дегизирала като гримьорка от екипа. После много я харесали, дори се чудели къде била изчезнала, връща назад лентата брюнетката.

Но след това, заради непрекъснатите кавги между момичетата, интригите, психическите проблеми тя получила резица здравословни проблеми.

Но Васка е доволна, че вече тези проблеми са назад във времето. По думите й нейното представяне било добро и тя не съжалява за никакво свое действие вътре, в шоуто.

Единственото, за което съжалява, че рано излезнала от играта и с Алек Младенов не са успели да се опознаят повече.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.