Венелин Петков лудува в Гърция, Николета бави децата

https://lifezone.bg/tya-i-toy/venelin-petkov-luduva-v-garciya-nikoleta-bavi-decata/112745 LifeZone.bg
Венелин Петков лудува в Гърция, Николета бави децата

Венелин Петков го удари на живот

51-годишният бивш шеф на Би Ти Ви релаксира на гръцкото море. Журналистът се похвали как кара сърф, като, за да се предпази, си е сложил и каска. Мнозина го поздравиха, а други подиграха, че Николета може да го изненада с някой тиган и затова се е подготвил добре.

Майката на двете му деца Николета Маданска „опъва каиша“, докато нейния бивш си гледа кефа на почивката.Двамата се разделиха преди около година и оттогава Николета почти сама се грижи за двамата им сина.Тя се премести в дома на родителите си в Лозен.

Двойката се раздели заради тежкия характер на Венелин и защото той не й помага нито в отглеждането на децата, нито в домакинската работа. На всичкото отгоре телевизионера обичал само той да е центъра на вселената и не се интересувал от никого, единствено от себе си.

Покрай уволнението си от медията той станал буквално нетърпим.Преди дни Николета имаше рожден ден и стана на 39. Тя отбеляза празника само в компанията на най-близките си и на двете си деца. Венелин Петков не само че не й поднесъл никакъв подарък, ами дори не я поздравил за рождения ден, възмутени са роднините на Николета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.