Веселка от „Фермата“ с горещо признание!Ще има ли бебе номер четири

https://lifezone.bg/tya-i-toy/veselka-ot-fermata-s-goreshto-priznanieshte-ima-li-bebe-nomer-chetiri/112637 LifeZone.bg
Веселка от „Фермата“ с горещо признание!Ще има ли бебе номер четири

Веселка от „Фермата“ се превърна в любима риалити героиня

Многодетната майка от село Борима два пъти спечели селскостопанското шоу. И прибра по сто бона награда. Тя готви трета сватба, като датата е фиксирана на големия християнски празник-Голяма Богородица, 15 август. Избрана е, защото двамата с бъдещия си съпруг се определят като силно вярващи хора.Веселка Маринова ще сключи с третия си мъж не само граждански, но и църковен брак. Не разкрива дали е имала такъв и с предишните си двама съпрузи.

Желанието им да бъдат на празненството само с най-близките и приятелите си, не им се получило. Защото, когато направили списъка с гостите се оказало, че те са повече от очакваното.

Но на сватбата ще присъстват задължително и трите деца на Веселка. Първото е от първия й брак, а останалите две са от съпруг номер две.

26-годишната фермерка очаква с нетърпение да каже заветното „да“ за трети път на избраника си. Неговото име е Велин и е автомонтьор.Той паднал на колене, преди няколко месеца, пред нея  и децата й и я поискал за съпруга.

Сега не се знае кога се очаква бебе номер четири. Преди Веселка твърдеше, че няма да бърза с децата. Но тъй като Велин няма наследници, вероятността бебе номер четири да се появи скоро след сватбата, е огромна.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.