Виктория Бекъм: Дейвид никога не ме е виждал напълно естествена

През 26-те години, откакто Виктория Бекъм е с Дейвид Бекъм, тя признава, че той никога не я е виждал без грим на веждите

https://lifezone.bg/tya-i-toy/viktoriya-bekam-deyvid-nikoga-ne-me-e-vizhdal-napalno-estestvena/123717 LifeZone.bg
Виктория Бекъм: Дейвид никога не ме е виждал напълно естествена

През 26-те години, откакто Виктория Бекъм е с Дейвид Бекъм, тя признава, че той никога не я е виждал без грим на веждите

Виктория Бекъм не напразно е наричана Пош Спайс!

Няма съмнение, че бившата членка на Spice Girls е почитателка на красотата. Затова не е изненадващо, че когато става въпрос за рутинните ѝ процедури, има едно правило, което тя не е склонна да наруши.

"Обсебена съм от веждите", казва Виктория, която се омъжва за Дейвид Бекъм през 1999 г., в интервю за Allure, публикувано на 14 декември. "Съпругът ми никога не ме е виждал без вежди."

Честно казано, той би подал молба за развод."

И макар че 49-годишната жена е почитателка на красотата, тя поставя границата на някои козметични процедури.

"Хората също така са казвали, че съм си направила операция на носа", отбеляза Виктория миналата година. "Никога не съм си правила операция на носа, винаги съм имала такъв нос."

От Пош Спайс до световноизвестен моден дизайнер, и от капитан на английския национален футболен отбор до фешън икона, вече две десетилетия плюс три Дейвид и Виктория Бекъм споделят звездния си път, градейки кариера, семейство и бранд за милиони. Историята на запознанството им е приказка за любовта от пръв поглед от световна класа. Те прекарват нощта заедно още първата вечер и от тогава са неразделни.

Източник: eonline.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.