Виктория Капитонова натирена от богатия чичак!Не й остави подаръците

https://lifezone.bg/tya-i-toy/viktoriya-kapitonova-natirena-ot-bogatiya-chichakne-y-ostavi-podaracite/111003 LifeZone.bg
Виктория Капитонова натирена от богатия чичак!Не й остави подаръците

Виктория Капитонова отново е сама

Това сама призна рускинята в предаването на Гала „На кафе“.

„Да, сама съм. Врачка ви каза, че следващите три години не се задава мъж на хоризонта. Ами какво да правя, съдба, ще трябва да се развивам сама и да се грижа за кариерата си“, обясни Капитонова.

Тя стана първа в първия сезон на „Ергенът“, като Виктор Стоянов я предпочете пред туркинята Денис Хайрула. Само че и с нея бе толкова близък, колкото с плеймейтката. Двамата се разделиха веднага, след като свърши любовното шоу.

След това Капитонова, която не криеше, че е много меркантилна и харесва мъжа само ако й прави щедри подаръци, завъртя главата на богат чичак. Двамата се щракаха по заведения, както и по курорти зад граница. За въпросния мъж се мълвеше, че не е от най-щедрите, но все пак рускинята успявала да си изпроси някой по-скъп дар. Но в един момент на чичака му омръзнало да го „дои“ и й бил шута, разкриват източници.

Но на раздяла въпросния дърт любовник не забравил да си прибере по-скъпите подаръци, които правел на младото си гадже.

Виктория Капотинова беснеела, че той си взел подаръците, но не можела да стори нищо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.