Водещата Лиляна Боянова отново сингъл!Режисьорът разби сърцето й

https://lifezone.bg/tya-i-toy/vodeshtata-lilyana-boyanova-otnovo-singalrezhisyorat-razbi-sarceto-y/117342 LifeZone.bg
Водещата Лиляна Боянова отново сингъл!Режисьорът разби сърцето й

Водещата Лиляна Боянова отново удари на камък в любовта

На чаровницата от Би Ти Ви никак не й върви в сърдечните дела. Тя отново е сингъл, без любимия си мъж и с разбито бъдеще.

Брюнетката имаше любовна връзка с колегата си Николай Пенчев, който работи като режисьор в същата медия.Двамата криеха връзката си, но в един момент Лили реши да съобщи „благата вест“, че вече с Ники са двойка.Тя бе на крилете на любовта, като не спираше да пуска непрекъснато общи снимки с него. Дори се заговори, че двамата са решили да заживеят под един покрив.

Но в един момент, напълно изненадващо, дойде слухът, че двамата са се разделили. Каква е причината не е ясно, но Лили изтри всичките им общи снимки от профила си.

Николай напуснал и нейния апартамент, където живеели заедно.Пенчев има жена и две деца и вероятно е размислил и се е върнал при бившата си. А тя го е приела, въпреки забежката му.

Колеги на водещата разкриват, че Боянова наистина била много наранена. Не се знае как двамата ще работят рамо до рамо в медията и ще трябва да се срещат всеки ден.

Лиляна Боянова има син от бизнесмен, чието име продължава да пази в тайна. Той ги изоставя малко след раждането на детето.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.