Юксел Кадриев я показа! Младото гадже му е като дъщеря (Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/yuksel-kadriev-ya-pokaza-mladoto-gadzhe-mu-e-kato-dashterya-snimki/143571 LifeZone.bg
Юксел Кадриев я показа! Младото гадже му е като дъщеря (Снимки)

Юксел Кадриев дълго кри връзката си с младото си гадже

Двамата бяха спипани на улицата, но новинарят нито потвърди, нито отрече връзката си. Днес обаче го направи. Като се пусна с обща снимка с Венцислава Велчева от планината.

Брюнетката  е доста по-млада от застаряващия журналист, по-скоро прилича на негова дъщеря. Юки обаче е доста влюбен и по  всичко си личи, че между тях прескачат не искри,  а тече огън.

Под общото фото от Витоша влюбеният водещ написа: "Намира този, който търси, а получава този, който вярва, че ще му се случи хубавото"...

С което още повече затвърди мнението, че е хлътнал до уши в красивата мома.

Под поста им веднага заваляха коментари, сред които и подмятания, че двамата са като тате и щерка. Юксел Кадриев обаче подмина писанията с лека усмивка.

Но има защо Венцислава да е влюбена в него. Журналистът отдавна отказа алкохола, ходи на фитнес и води здравословен начин на живот, а това личи по всичко във фигурата му.

Това, което  е привлякла Венцислава към Юки, също не са парите. За красавицата се знае, че е богата и от заможна фамилия.

А близки до новинаря вече го подкачат за пръстен и сватба.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.