За ЧНГ: Мария се озова на необичайно място

Новата година свари Мария неподготвена

https://lifezone.bg/tya-i-toy/za-chng-mariya-se-ozova-na-neobichayno-myasto/124428 LifeZone.bg
За ЧНГ: Мария се озова на необичайно място

Новата година свари Мария неподготвена

Певицата разкри как е посрещнала Новата 2024 година. Попфолк иконата имаше участие в Червен бряг навръх празника, гръмна шампанското в луксозния си автомобил в компанията на съпруга си Мирослав.

Отварачката сподели в социалните мрежи кадри от зрелищна новогодишна заря. Макар и по път, Мария побърза да отвори скъпо шампанско и вдигна тост с любимия си.

Така, посрещнали 2024-а в скъпарския си автомобил, двамата продължават по пътя си към Червен бряг, където звездата радва почитателите си.

Мария не пропусна да поздрави. В специално видеоклипче тя отправи своите най-мили пожелания към многобройните си фенове.

Двамата с приятеля й Мирослав изживяват доста бурна любов. Ту се разделят, ту се събират. Последно го беше изгонила в началото на месец декември. Причината била, че той свършил парите и потънал в големи заеми. Говори се, че те възлизали на сума от 1 милион лева. Свикнала да живее луксозно, Мара Отварачката останала много разочарована, че занапред няма как да поддържа луксозния стандарт на живот, на който е свикнала, и напуснала "любовта на живота си".

Променливото положение при фолк певицата Мария не е само по отношение на последния й съпруг, а явно с почти всички хора в живота й, особено с мъжете. Миньончето се е изпокарало не само с Дзвера, но и с първия си съпруг Димитър Андонов, с когото беше в добри отношения последните години.

Източник: signal.bg

1 Коментара

Павел

преди 3 месеца

Не е вярно ! Бъркате марийтр искате да кажете мария силвестър !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.