Заради жена му: Зрители попиляха Андрей Арнаудов

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zaradi-zhena-mu-zriteli-popilyaha-andrey-arnaudov/111643 LifeZone.bg
Заради жена му: Зрители попиляха Андрей Арнаудов

Емануела Толева и продуцента Андрей Арнаудов от доста време са семейство

Въпреки че нямат официален брак, те се радват на общ син.В шоубизнесът тяхното съвместно съжителство се смяташе за едно от най-стабилното. Досега всеки мислеше, че бившата спортистка здраво е озаптила известния плейбой и тя държи юздите в дома им.

Истината обаче се оказа коренно различна. И тя лъсна в предаването на Георги Любенов по БНТ. Двамата гостуваха на водещия и разкриха дълго пазени тайни от брачното си съжителство.

Зрителите останаха втрещени, че Андрей Арнаудов така „захапа“, че дума не даде да каже неговата половинка. Той говореше ли говореше, до безспир. В редките случаи, в които Емануела успяваше да се промъкне между изреченията му, всички видяха изпепеляващия поглед, с който той я стрелкаше.

След цялата тази показна демонстрация за малцина остана тайна кой наистина командва в дома им.

Андрей Арнаудов има един провален брак със сръбкинята Даниела Яков. Разводът завърши със скандал и вероятно водещата е била от жените, които са се „опъвали“ на властния му характер.

Освен че е  кротка и примирена, Емануела се „изпусна“ и кой държи финансите на домакинството.Тя призна, че когато работи с мъжа си по проекти и продукции, никога не знае какви пари прибира. А на нея дава такава сума, каквато той прецени.

След това гостуване хейта към Арнаудов нарасна неимоверно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.