Зарязана: Eто защо Кали остана сама

Кали била зарязана от Атанас Червенков преди няколко месеца

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zaryazana-eto-zashto-kali-ostana-sama/125000 LifeZone.bg
Зарязана: Eто защо Кали остана сама

Кали била зарязана от Атанас Червенков преди няколко месеца

Фолк певицата  остана без гадже на 48. Тя се хвалеше, че младото лъвче я гледало като писано яйце, но уви. Наско Салфетката (така е известен приятелят й) искал деца. Певицата се съгласила да роди от него и се подложила на хормонална терапия за инвитро. Бързо обаче спряла хапчетата на своя глава. Не уведомила за това половинката си. Наско напразно се надявал, че  ще стане татко.

В края на миналата година, милионерът спипал брюнетката, че не приема лекарствата и я зарязал с шумен скандал. Родителите му били страшно доволни от този факт, защото не одобрявали връзката на сина си. Причината била, че е по-голяма от него с цели 14 години.

Връзката на Кали и Атанас продължи пет години. Очакваше двамата да сключат брак.

„Започнах един нов живот. Аз съм в една чудесна връзка, която ме разгражда в най-добрите ми аспекти. Започнах да рисувам, изненадана съм от себе си… не е изключено да родя още деца“, заяви преди време изпълнителката, която уж беше готова да роди четвърто дете от четвърти мъж, но явно само на думи. В момента Кали е сама и ближе рани.

 

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.