Зарязаната Моника Валериева стана живи мощи!(Фото)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zaryazanata-monika-valerieva-stana-zhivi-moshtifoto/113087 LifeZone.bg
Зарязаната Моника Валериева стана живи мощи!(Фото)

Моника Валериева едва ходи от слабост

Тя не може да се свести, след като се раздели окончателно с Меди.Чалгарят я заряза, след като двамата живяха заедно три години.Въпреки безкрайните му изневери и паралелни връзки с други мадами, Мона му прощаваше, защото бе обсебена от него.

Но на Меди му писнало от нея и дори при раздялата й заявил, че е „твърде стара него, а той иска нещо по-свежо“. Моника Валериева е на 34, а Меди-на 29, с 5 години по-млад от нея.

Близки до плеймейтката се притесняват, че тя буквално се е стопила, пиела само вода и се хранела като пиле, колкото да не умре от глад.

Това показват и последните й снимки в мрежата, където тя се е пуснала само по бански костюм.

Според слуховете Меди обикалял баровете и се радвал на нежни компании всяка вечер. Моника също ходела в кръчмите за да забрави Меди, по когото наистина била хлътнала. За първи пят не тя, а гаджето й слагало рога.

„Съдбата връща на всеки. Моника ходеше с женени и обвързани мъже и им изневеряваше, изобщо не й дремеше, защото не влагаше чувства..

А сега на нея й изневеряват.Влюби се в Меди, а той я направи за смях с изневерите си“,коментират в шоубизнеса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.