Затвор за жената, грижила се за Ален Делон(Снимки)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zatvor-za-zhenata-grizhila-se-za-alen-delonsnimki/112796 LifeZone.bg
Затвор за жената, грижила се за Ален Делон(Снимки)

Децата на френската звезда Ален Делон ще съдят жената, която се грижи за него

Наследниците на кинолегендата вече са подали в жалба срещу жената, която е  и спътница в живота му. Те обвиняват 66-годишната Хироми, че се държи все по-агресивно, унизително и оскърбително към Ален Делон, неговите деца и си присвоява кореспонденцията му.

Хироми се премести в дома на актьора, след като започнаха сърдечно-съдовите му проблеми през 2019 година.87-годишният актьор също се присъединил към иска на трите си деца-Анушка,Ален-Фабиен и Антъни Делон.  

През 2017 година Ален Делон официално обяви, че се оттегля от филмовата си кариера. Той изигра доста знакови филми,общо 90 на брой, а присъствието му в тях винаги е било впечатляващо и запомнящо се. На фестивала в Кан актьорът е удостоен с приза „Златната палма“ за цялостното му творчество.

Две години по-късно преживя инсулт и оттогава започнаха проблемите му със здравето.

В изявлението до съда, срещу спътницата на Ален Делон се казва, че тя „става все по-агресивна, отделя го от приятелите и семейството му, чете личната му кореспонденция и се държи все по-авторитарно и заплашително“, разкри адвоката на френската легенда.

По френските закони, ако бъде осъдена, спътницата в живота на актьора може да я грози до три години затвор, също и глоба в размер на 45 000 евро.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.