Завесата падна: Култовият Пацо от Биг Брадър с неочаквано признание!

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zavesata-padna-kultoviyat-paco-ot-big-bradar-s-neochakvano-priznanie/52594 LifeZone.bg
Завесата падна: Култовият Пацо от Биг Брадър с неочаквано признание!

Помните ли култовия Пацо от Биг Брадър?

Панайот Кючуков, както е истинското име на зевзека, призна неочаквана истина.

В скандалното шоу той буквално „изби рибата“ с откровената си простотия. Неговите скудоумни заключения накараха зрителите да се запитат наистина ли има у нас такива „плоскочели същества“, за които мисълта е висш пилотаж.

В тази връзка, новината, че Пацо се ожени, направо ги шашна. И то с 14 лета по-младата от него Ренета.Блондинката дори го дари с дъщеря, която кръстиха Никол. После двамата не спираха да се фукат колко са щастливи заедно, как се обичат и гледат заедно в бъдещето.

Да де, но всичко се оказа „въздух под налягане“. Защото преди две години съпругата му го напуснала и повече не се обърнала назад. А Пацо от срам криел за раздялата им. По думите му обаче двамата били в прекрасни отношения и той бил доволен, че тя може да разчита на него във всичко.

„Приятелски отношения, ама друг път. Ренета не иска да го види, нито да го чуе. Достатъчно изтърпя простотиите му. Защото Пацо не спря да гуляе и да пие по кръчмите. А и не се умори да сваля която му падне. Накичи я с огромни рога, за срам и позор“, разкриха истината за раздялата им близки на Ренета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.