Жалък: Васил Драганов си измислил афера с Ева Тепавичарова (Подробности)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zhalak-vasil-draganov-si-izmislil-afera-s-eva-tepavicharova-podrobnosti/52983 LifeZone.bg
Жалък: Васил Драганов си измислил афера с Ева Тепавичарова (Подробности)

Васил Драганов се оказа жалък човек

Комикът, който разсмива от поредицата „Столичани в повече“ и от сцената на „Комиците“, не е такъв, за какъвто се представя.

Пухкавелкото, с невинно лице, се оказа бияч и лъжлив човек.

След като изсипа една кола с жлъч по вече бившата си жена Андреа Драганова, нещата се разплетоха.

 Журналистката, с която имали 18 годишен брак и две деца, била психически и физически малтретирана от мъжа си.Комикът дори биел жена си на публични места, пред очите на двете им деца и случайни минувачи.

Вече бившата му съпруга най-после събрала смелост да се отърве от терора. Тя пускала жалби до различни институции, които общо-взето нехаели. След като войната между двамата бивши съпрузи избухна в социалната мрежа, грозните истини изплуваха.

С днешна дата Андреа Драганова признава, че вече има нов мъж до себе си, от когото очаква дете. А двете й деца останали в жилището на мъжа й, защото отраснали там. Но тя продължавала да се грижи с тях и да поддържа връзка такава, каквато й разрешавал актьора.

Стана ясно, че паралелно и Васил Драганов имал любовна афера с колежката си Ева Тепавичарова, с която играли заедно в „Столичани в повече“.

„С Васил нямам никаква връзка, най-малко любовна. Той си измисли цялата тази история, за да отмъсти на жена си“, изригна вбесена, нарочената за негова любовница, Ева Тепавичарова. Колегите им също отричат двамата да са били гаджета.

 

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.