Жената и децата на Илия Павлов го забравиха!(Отсвириха панихидата)

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zhenata-i-decata-na-iliya-pavlov-go-zabravihaotsviriha-panihidata/53827 LifeZone.bg
Жената и децата на Илия Павлов го забравиха!(Отсвириха панихидата)

Жената и децата на Илия Павлов не го почетоха на годишнината

20 години от разстрела на боса на „Мултигруп“ се навършиха на 7 март.Милионерката Дарина Павлова, също и тримата им наследника, не пристигнаха в България за панихидата. Не е имало и помен на гроба му. Жената на Илия Павлов само постна в социалната мрежа, че „няма да го забрави и ще го помни вечно“.

Гробът на Илия Павлов е в село Арбанаси, близо до Велико Търново. Той се пази като секретна военна база.Мястото на гробния му парцел  е разположено на поляна, като от едната страна е манастира „Св.Николай“ и бившата резиденция на Тодор Живков.

Тревистата ливада е обградена с висока тел, като е указано, че е „частна собственост“ и съответно се забранява влизането вътре-.

Параклисът, който се намира до мястото за покой също е закатанчен. Причината за тези крути мерки е, че преди време гробът на Илия Павлов е бил осквернен.

До гробът може да се достигне, като се премине през бившата Татова резиденция, но мястото зорко се пази от служители. Вдовицата на боса снове между Италия, където живее и САЩ. Трите им деца също са пръснати по света. Най-голямата дъщеря на Павлов, от първата му връзка живее в Дубай и е семейна, с две деца. Щерката на Дарина и Илия се намира в Америка и чака първо дете. Синът Илия-Калоян пък живее в Швейцария.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.