Жената на Брус Уилис с гореща молба към папараците

https://lifezone.bg/tya-i-toy/zhenata-na-brus-uilis-s-goreshta-molba-kam-paparacite/53179 LifeZone.bg
Жената на Брус Уилис с гореща молба към папараците

Жената на Брус Уилис отправи гореща молба към папараците

Тя помоли да не подвикват на екшън героя, когато двамата се разхождат по улиците и да не му се подиграват гаменски.

Освен това съпругата на холивудската знаменитост напомни, че иска от тях да спазват „здравословна дистанция“, понеже на него му е трудно да се ориентира във вътрешния си свят.

Причината е, че Брус Уилис е диагностициран с тежка форма на деменция.Любимият актьор на поколения зрители има проблеми с концентрацията, придвижването, както и с паметта. Според слуховете с него вече е  трудно и почти невъзможно да се общува.

Съпругата на актьора, Ема Уилис, сподели за една грозна случка с мъжа й в мрежата.

Той имал среща с приятели в Санта Моника.

Жена му била отвратена от папараците, които го следвали като сянка, дюдюкали и се отнасяли нечовешки с него, коментира тя.

„Опитвате се да получите или щракнете скандални кадри от съпруга ми. Но просто ви моля да спазвате дистанция.Знам, че си вършите работата, но просто бъдете малко от малко по-толерантни“, моли в мрежата тя жадните за сензация папараци.

И попита в мрежата други семейства, които имат същите проблеми, да я посъветват за начини, които да приложи при извеждане на съпруга си на безопасно място.Г-жа Уилис ги моли да й подскажат също как да реагира в такива взривоопасни ситуации.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.